۳۱ فروردين ۱۳۹۷ ۱۶:۲۸
مراسم بزرگداشت پروفسور داریوش فرهود، استاد نخبه علم ژنتیک

مراسم بزرگداشت پروفسور داریوش فرهود، استاد نخبه علم ژنتیک و رونمایی از بنیاد فرهنگی فرهود با حضور استادان علوم مختلف و علاقه‌مندان وی در سالن آمفی تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این مراسم که پنج‌شنبه، 30 فروردین به همت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران، فرهنگستان علوم پزشکی، دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، انستیتو پاستور، انجمن هم‌‌اندیشان ایران فرهنگی و جمعی از دوستداران وی برگزار شد، حمید علیزاده، مدیرگروه روان‌شناسی و آموزش کودکان استثنایی، مسلم بهادری، رئیس گروه علوم پایه فرهنگستان علوم پزشکی ایران، آریا الستی، معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان و رئیس ستاد اجرایی‌سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان به سخنرانی پرداختند.

همچنین بعد از پایان خواندن ارج‌نامه‌ی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، علی اکبری ساری، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران، نجفقلی حبیبی، قائم مقام هیئت مدیره انجمن اخلاق در علوم و فناوری، فرزین فرزانه، استاد برجسته در رشته ژنتیک از دانشگاه کینگز کالج لندن، سیامک صالحی، استاد برجسته در رشته ژنتیک از دانشگاه کینگز کالج لندن و فاطمه راکعی، مشاور شهردار تهران در امور بانوان نیز به ایراد سخنرانی پرداختند.

گفتنی است در پایان بعد از معرفی بنیاد فرهنگی فرهود توسط مریم مالمیر، مسئول برگزاری همایش، پروفسور فرهود سخنرانی و سپس از سردیس او رونمایی شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

با بخش دوم گزارش تصویری همراه باشید.

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا