برگزاری جشن نوروز در مرکز آزفای دانشگاه علامه

جشن نوروز همزمان با مراسم فارغ‌التحصیلی 12 نفر از دانشجویان فارسی‌آموز روسی و آزمون تعیین سطح 33 نفر از دانشجویان فارسی‌آموز عراقی در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این مراسم که 21 اسفندماه در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان (آزفای) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد در آن 12 نفر از فارسی‌آموزان مؤسسه انستستوی مسکو در رشته مطالعات آسیا و آفریقا مراسم فارغ التحصیلی خود را با توجه به روزهای پایانی سال 96 نزدیکی عید نوروز در قالب این عید باستانی ایرانیان، جشن گرفتند.

هچنین در این مراسم چند نفر از دانشجویان فارسی‌آموز کره جنوبی نیز سرودی را به زبان فارسی اجرا کردند و دو نفر از فارسی‌آموزان روسی نیز متون ادبی را به زبان فارسی خواندند.

در این مراسم نیز رضا مرادصحرایی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان (آزفای) دانشگاه علامه طباطبائی به سخنرانی پرداخت.

بعد از مراسم جشن آزمون تعیین سطح از 33 نفر از فارسی‌آموزان عراقی در این مرکز برگزار شد.

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی – عطنا