با نظر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، استاد دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان معاون رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در چین منصوب شد .

j0du1j

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، دکتر عادل خانی استاد گروه زبان چینی دانشگاه علامه طباطبائی از این پس به عنوان معاون رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین فعالیت می نماید .

وی متولد شهرستان پارس آباد مغان در استان اردبیل می باشد و در رشته دکتری مردم شناسی از چین فارغ التحصیل شده است .

دکتر خانی پیش از اعزام به چین ، با حضور در دفتر مدیریت همکاری های بین الملل دانشگاه پیشنهاداتی مبنی بر تبادل دانشجو مابین دانشگاه علامه و دانشگاه های چین مطرح نموده و در همین زمینه اظهار داشت : ده تن از دانشجویان چینی که در دانشگاه بین المللی حقوق و اقتصاد در چین، زبان فارسی می خوانند، یک ترم به عنوان دوره دانش افزایی به دانشگاه علامه طباطبائی بیایند و در مقابل، ده تن از دانشجویان زبان چینی دانشگاه نیز یک ترم به پکن سفر کنند و زیرنظر رایزنی فرهنگی، به تحصیل در آن کشور بپردازند.

گفتنی است دکتر خانی نه سال در چین زندگی و تحصیل کرده و در سابق نیز به عنوان کارشناس و مشاور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فعالیت داشته است.

عکس دکتر خانی در کلاس دانشجویان علامه

chini3