نشست معرفی و نقد کتاب «روش‌های پژوهش در روابط بین‌الملل»

نشست معرفی و نقد کتاب «روش‌های پژوهش در روابط بین‌الملل» با حضور استادان این حوزه یکشنبه، ۱۳ اسفندماه در تالار دفاع دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که به همت پژوهشکده فرهنگ‌پژوهشی و مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، قاسم افتخاری، استاد بازنشسته دانشگاه تهران، حمیدرضا رحمانی‌زاده دهکردی و غلامرضا حداد، اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و علیرضا طیب، مترجم کتاب «روش‌های پژوهش در روابط بین‌الملل» به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است استاد قاسم افتخاری، از چهره‌های شناخته شده و پیشکسوت علوم سیاسی ایران است که در سال‌های اخیر تندیس انجمن علوم سیاسی ایران به وی اهدا شده است.علیرضا طیب هم مترجم و پژوهشگر حوزه علوم سیاسی، جامعه‌شناسی و روابط بین‌الملل است که تاکنون بیش از پنجاه عنوان کتاب را ترجمه و حدود دویست مقاله در نشریات علمی و دانشگاهی منتشر کرده‌ است.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛