به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، براساس قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران مصوب آذرماه سال 1384، کلیه نهادهای مالی اعم از شرکت‌های کارگزاری، سرمایه‌گذاری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سبدگردان‌ها، صندوق‌های بازنشستگی، شرکت‌های مادر (هلدینگ)، شرکت‌های تأمین سرمایه، مؤسسات رتبه‌بندی، پردازش اطلاعات مالی و مشاور سرمایه‌گذاری تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت می‌کنند، مطابق مقررات فعلی حاکم بر بازار سرمایه تصدی برخی از سمت‌ها در این نهادهای مالی و اعطای مجوز برخی از فعالیت‌ها به این نهادها، منوط به استخدام تعداد کافی از دارندگان این گواهی‌نامه‌ها خواهد بود.

به عنوان مثال معامله گران اوراق بهادار و کالا، معامله گران قراردادهای آتی، مسئولین سبدگردانی، مدیران صندوق های سرمایه گذاری و ... در شرکت های کارگزاری می بایست گواهی نامه حرفه ای مربوطه را اخذ نموده باشد.

لذا مرکز آموزش دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد با همکاری جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی متناسب با هر یک از این گواهینامه ها دوره آمادگی جهت موفقیت در آزمون های حرفه ای را طراحی نماید که شرح جزئیات این دوره ها، گواهینامه هاو آزمون های ما به ازای آن به تفصیل در آینده ای نزدیک از طریق مرکز اطلاع رسانی خواهد شد.

به همین منظور از کلیه دانشجویان علاقه مند در تمامی رشته ها دعوت میشود اطلاعات و مشخصات فردی خود و اولویت های آموزشی خود را از طریق مراجعه به سایت معاونت فرهنگی ثبت نمایند. زمان و تاریخ شروع کلاس ها متعاقبا اعلام خواهد شد.

همچنین  مندان می توانند علاقه جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88900028 تماس حاصل نمایند .

گواهینامه های حرفه ای که از طریق برگزاری آزمون توسط سازمان بورس اعطا می گردد:

فهرست عناوین دوره ها جهت ثبت نام دانشجویان و مخاطبین آزاد :

دوره  آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه(که به عنوان پیش نیاز تمامی دوره ها می باشد شامل دوره های زیر است.)

• فهم و تحلیل صورتهای مالی

• مقدمات بازارها، ابزارهاو نهادهای مالی

• مقدمات امور مالی شرکتی

• مقدماتی بر اقتصاد

• روش های کمی مقدماتی

• اصول بازار سرمایه اسلامیو اخلاق حرفه ای

• مقررات اصول بازار سرمایه

همچنین برای دانشجویان سایر رشته های غیر مالی که علاقه مند به آشنایی با خرید و فروش سهام هستند دوره زیر در صورت تکمیل ظرفیت قابل برگزاری است.

دوره آموزشی آشنایی با سرمایه گذاری در بورس

برای دانشجویانی که با مفاهیم دوره های فوق آشنا هستند نیز در صورت تکمیل ظرفیت کلاس ها دوره های  زیر طراحی شده است:

• تحلیل بنیادی مقدماتی

• تحلیل تکنیکال مقدماتی