نشست هنر و ادبیات از منظر روان‌پژوهی و تحلیل فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»

فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» با حضور حسین پاینده، استاد نظریه و نقد ادبی و حسین مجتهدی، روان‌پژوه در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی اکران و تحلیل روان‌کاوانه شد.

به گزارش عطنا، نشست «هنر و ادبیات از منظر روان‌پژوهی» با سخنرانی حسین پاینده، استاد نظریه و نقد ادبی دانشگاه علامه‌طباطبائی  و حسین مجتهدی، مدیر مرکز خدمات روان‌شناسی سیاووشان با محوریت تحلیل فیلم «در دنیای تو ساعت چند است» سه‌شنبه، 8 اسفند در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

در این نشست همچنین حسین اسکندری، مدیرگروه روان‌شناسی بالینی و عمومی، کیومرث فرحبخش، مدیرگروه مشاوره و معصومه اسمعیلی، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه‌طباطبائی در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است این نشست به همت گروه نمایش انجمن علمی-دانشجویی روان‌شناسی و در قالب سه‌شنبه مشاوره‌ای برگزار شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: آتنا صمیمی-عطنا