نشست زن، جامعه، زندگی به همراه نمایش و تحلیل فیلم «آینه های روبرو» به همت گروه علمی تخصصی جامعه شناسی هنر انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی به مناسبت روز جهانی زن (8 مارس) 18 اسفندماه برگزار می شود.

به گزارش عطنا، در نشست نشست زن، جامعه، زندگی نیره توکلی جامعه شناس ومترجم، گیتی پورفاضل پژوهشگر و حقوقدان، شاعر و نویسنده، مهناز محمدی کارگردان و فعال حقوق زن، سودابه باباگپ پژوهشگر و مستندساز، مونا ایزدبخش، پژوهشگر حوزه مطالعات خاورمیانه و نرگس فرشته حکمت، شاعر و پژوهشگر درام و نشانه شناسی سخنرانی خواهند کرد.

در این نشست فیلم «آینه های روبرو» نمایش داده خواهد شد و شرکت کنندگان فیلم را مورد نقد و بررسی قرار خواهند داد.

نشست زن، جامعه، زندگی به همراه نمایش و تحلیل فیلم «آینه های روبرو» سه شنبه 18 اسفند از ساعت 15 تا 18 در خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، نبش خیابان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که نقد و بررسی فیلم «آینه های روبرو» با حضور نگار آذربایجانی کارگردان و فرشته طائرپور تهیه کننده فیلم برگزار خواهد شد.