نشست «تروریسم و رسانه» در دانشگاه علامه

نشست «تروریسم و رسانه» با حضور راضیه امانی همدانی، خبرنگار صداوسیما و پروفسور کارلو کربوچی، حقوقدان ایتالیایی و نویسنده کتاب تروریسم در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست، دوشنبه، 23 بهمن‌ماه به همت انجمن علمی دانشجویی مطالعات ارتباطی و با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی، معاونت فرهنگی دانشگاه و کانون ایران‌شناسی دانشگاه تهران در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

گفتنی است پروفسورکارلوکوربوچی، معاون سابق وزیر برنامه‌وبودجه ایتالیا که اخیرا به تشیع گرویده است، حقوقدان سرشناسی است که به‌عنوان وکیل بین‌المللی برای دفاع از حقوق مسلمانان دنیا فعالیت مستمر دارد و تاکنون وکالت مسلمانان زیادی را در سرتاسر دنیا برعهده گرفته است برای همین تقریبا مسلمانان نقاط مختلف دنیا با نام پروفسور کوربوچی آشنا هستند. کوربوچی در زمینه مسائل علوم اسلامی و ‌دفاع از حقوق بشر تحقیقات و مقالات متعددی دارد.

گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛

عکس:شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا