برگزاری کلاس مربی‌گری بدنسازی درجه 3 ملی در دانشگاه علامه

کلاس مربی‌گری بدنسازی درجه 3 ملی با حضور بیش از 70 نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کار‌شناسی ‌ارشد رشته تربیت ‌بدنی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این دوره از تاریخ 8 تا 13 بهمن‌ در دانشکده تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی و پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

شهاب ترابی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد روانشناسی ورزشی، دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی و مدير برگزاری دوره مربی‌گری بدنسازی درجه ٣ ملی، خاطرنشان کرد: تدریس این دوره بر عهده الیاس کوثری، عضو کمیته آموزش فدارسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران و مدرس دانشگاه بود.

وی افزود: دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزاری دوره‌های مربی‌گری آمادگی جسمانی، ماساژ ورزشی، تربیت نیروهای مستعد، گردشگری ورزشی، خبرنگاری ورزشی و آموزش از طریق ورزش را در برنامه خود دارد و به‌زودی این دوره‌ها در این دانشکده برگزار می‌شود.