۰۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲
کد خبر: ۱۶۷۶۰۲
vazir - gholami

وزیر علوم در نشست هم‌اندیشی با قائم مقام و برخی مسئولان وزارتخانه با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و معاونان نهاد، بر ضرورت توسعه مشارکت دانشجویان در تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی تاکید کرد.


به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، منصور غلامی تاکید کرد: هم اکنون هماهنگی و هم افزایی مناسبی میان روسای دانشگاه‌ها و روسای دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وجود دارد که این موضوع به مدیریت و اداره بهتر دانشگاه‌ها کمک می‌کند.


وزیر علوم با اشاره به نقش مهم دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در رشد فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان گفت: همه ما مسئولان باید به توسعه مشارکت دانشجویان در تشکل‌های دانشجویی، انجمن های علمی و کانون‌های فرهنگی کمک کنیم چرا که این موضوع به کاهش آسیب‌های اجتماعی در محیط دانشگاه‌ها کمک می‌کند.


دکتر غلامی با اشاره به برخی از انتقادات به فضای دانشگاه‌ها گفت: براساس پژوهش‌های علمی انجام شده، سطح دینداری و میزان اعتقاد به ارزش ها و هنجارهای دینی و ملی در سطح مطلوبی قرار دارد و اگر انتقادی مطرح می‌شود عمدتاً مبتنی بر یک رویکرد آرمانگرایی است و برخی همه واقعیت‌های موجود از جمله بخش مثبت و مطلوب فضای دانشگاه‌ها را نادیده می‌گیرند.


وزیر علوم تصریح کرد: باید نقاط ضعف موجود در دانشگاه‌ها را با مطالعه شناسایی و به صورت ریشه‌ای حل کنیم و امکانات و ظرفیت‌ها را مبتنی بر یک برنامه‌ریزی علمی، دقیق و جامع برای حل مشکلات به کار گیریم.


در ادامه این نشست، حجت السلام و المسلمین محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز طی سخنانی اظهار کرد: بخش عمده افتخارات کشور امروزه به دستاوردهای حوزه علم و فناوری مرتبط است و این موضوع نشان دهنده اهمیت فعالیت مسئولان وزارت علوم برای هدایت علم و فناوری کشور در مسیر صحیح است.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اظهار داشت: بر اساس مطالعات موجود و تحقیقات میدانی، سطح دین داری در جمع دانشگاهیان قطعاً از متوسط جامعه بالاتر است و اکثریت دانشگاهیان به انجام فرائض و شعائر دینی بویژه اقامه نماز اهتمام دارند.


وی با اشاره به طرح پژوهشی، «سیمای زندگی دانشجویی» که توسط وزارت علوم انجام شده است گفت: این طرح نشان می‌دهد که دانشجویان اعتقادات دینی استواری دارند و در مناسک دینی نیز شرکت می‌کنند؛ که باید واقعیت‌های مرتبط با چهره دین‌مدار دانشگاه را به شکلی دقیق‌تر در جامعه بازتاب دهیم.


حجت الاسلام و المسلمین محمدیان با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان گفت: مدافع ایجاد یک فضای تک صدایی در دانشگاه‌ها نیستیم و دانشجویان معتقد به دین اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران با هر گرایش و تفکر سیاسی می‌توانند در دانشگاه فعالیت کنند. هر چند که دانشگاه‌ها نباید محملی برای فعالیت جریان‌های ضدانقلاب باشند.


در ادامه این نشست، سایر اعضای حاضر در جلسه دیدگاه‌های خود را در مورد همکاری‌های مشترک بیان کردند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار