۰۶ شهريور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳
کد خبر: ۴۸۱۹۶

elmi fanavari - sandogh hemayat az pazhuheshgar


نصرت الله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، با حضور در جمع مدیران اين دانشگاه از آخرین برنامه‌های این صندوق در راستای شکوفایی و توسعه ایده‌های فناورانه در کشور سخن گفت.


به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در این نشست با بیان اینکه حضور در دانشگاه گیلان یکی ار روزهای خوب زندگی من است، گفت: ما به عدالت و علم و مهر خداوند معتقدیم و باور داریم که خداوند تمامی امکانات را برای رشد و تعالی انسان مهیا كرده است.


دکتر ضرغام گفت: با نگاهی به تاریخ این مرز و بوم به روشنی می‌توان توانمندی‌های کشور را در حوزه‌های مختلف به صورت ملموس لمس کرد که هر کدام از این توانمندی‌ها و منابع بنیانگذار رشد فکری ایرانی‌ها است.


وی در ادامه تصریح کرد: ما باید یاد بگیریم که چطور از ظرفیت‌های موجودمان استفاده کنیم و دنبال سیاست‌هایی در سطح کلان باشیم که استمرار داشته باشند و کوتاه و زود گذر نباشند که باعث اتلاف منابع کشور شود.


عضو هیئت امنای دانشگاه گیلان یادآور شد: اگر سازمانی همپای سرعت جهانی حرکت نکند از بین خواهد رفت و ما باید آگاهی جامعه را بالا ببریم تا زیرساخت‌های مناسبی برای توسعه علم و فناوری ایجاد کنیم که راه این مسیر نیز از خانه ها، مهدکودک‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها می‌گذرد.


رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاکید کرد: چشم ما نباید صرفا به دنبال صندوق دولت باشد بلکه باید استعدادها را پرورش دهیم و ایده‌های فناورانه را به محصول تبدیل کنیم.


مشاور وزير علوم در ادامه خواستار تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه شد و گفت: ما باید دنبال مردمی کردن دانش باشیم و از ظرفیت‌های علمی همه استفاده کنیم.


دکتر ضرغام در انتها نیز یکی از فعالیت‌های شایان توجه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور را حمایت و تقویت انجمن‌های علمی دانشگاهی برشمرد و گفت: ما الان به صورت نمونه در سه دانشگاه صنعتی شریف، تهران و خواجه نصیر حمایت از هسته‌های پژوهش را شروع کرده‌ایم و انشاالله بعد از اتمام کار به همه دانشگاه‌ها تسری می‌دهیم.


دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان نيز در این نشست از دكتر ضرغام به عنوان یک چهره مدیریتی موفق در سطح کشور نام برد و گفت: دانشگاه گیلان در تهیه سند راهبردی به شناسایی مهم ترین چالش‌های دانشگاه پرداخت و برای مقابله با آنها چند سیاست را در اولویت کاری خود قرار داد از جمله: حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی، زمینه سازی برای فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه، مشارکت بیشتر در حل تخصصی مسائل جامعه و توسعه ارتباطات بین المللی.


دکتر محمود مرادی مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گيلان هم در این نشست گفت:دانشگاه گیلان در برنامه راهبردی در بخش پژوهش و فناوری، حمایت از فعالیت‌های نوآورانه و کارآفرینانه را سرلوحه کار خود قرار داده و به دنبال گسترش و ایجاد شرکت‌های دانشگاهی و دانش بنیان است.


مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه با اشاره به شکاف زیاد پژوهش‌های دانشگاهی و صنعت در گذشته گفت: ما تلاش می‌کنیم که بسترها و زیرساخت‌های لازم را با سرعت ایجاد نمائیم که از جمله این بسترها می‌توان به تشکیل کارگروه‌های تخصصی با موضوعات مرتبط با جامعه و متشکل از دانشگاهیان و صنعت و دستگاه‌های اجرائی نام برد.


دکتر مرادی در انتها نیز با اشاره به پتانسیل‌های موجود و همچنین ماموریت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، خواهان حمایت این صندوق از طرح‌های مشترک تقاضا محور، ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه و همایش تجاری سازی غذاهای سنتی و حلال دانشگاه شد


گفتنی است در این نشست سایر اعضای جلسه نيز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار