shena

سه شناگر از چهار شناگر اعزامی دانشگاه علامه طباطبائی به «مسابقات شنای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های منطقه یک» موفق به کسب مدال شدند.

به گزارش عطنا، «مسابقات شنای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های منطقه یک» با حضور تیم‌‌های برجسته دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه علم و صنعت و غیره پنج شنبه، 21 دی‌ماه در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

دکتر علیرضا امید بخش موفق به کسب رتبه دوم در رشته شنای پروانه، دکتر حمیدرضا رحمانی‌زاده دهکردی موفق به کسب رتبه سوم در رشته شنای کرال سینه و آقای ایمان‌ پورگلرخ موفق به کسب رتبه سوم در رشته شنای کرال سینه شدند و سه مدال برای دانشگاه علامه طباطبائی به ارمغان آوردند.

تیم دانشگاه علامه طباطبائی به سرپرستی محمد حکمت، همراهی فرزاد غفوری، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور قادر پریز، حمیدرضا رحمانی‌زاده دهکردی، علیرضا امیدبخش و ایمان پورگلرخ به این مسابقات اعزام شد.