رقابت‌های والیبال قهرمانی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

رقابت‌های والیبال قهرمانی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در بخش پسران با قهرمانی تیم مدیریت (الف)، دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه به پایان رسید.

به گزارش عطنا، مسابقه فینال این دوره از مسابقات، دوشنبه چهار آذرماه در سالن شهید همت بین دو تیم مدیریت (الف) و هتل هویزه برگزار شد.

در یک بازی زیبا و چشم نواز این تیم مدیریت (الف) بود که توانست با نتیجه دو بر یک در مقابل تیم هتل هویزه به پیروزی برسد و فاتح این دوره از مسابقات شود.

در این دوره از مسابقات تیم مدیریت (ب) نیز به مقام سوم دست یافت.

نفرات تیم مدیریت تیم (الف): 1- احسان پروین 2- امیررضا اکبری 3- حمیدرضا افشانی 4- آرش حاجی‌زاده 5- مسعود نبوی 6- حمید تمنده 7- شهاب سبزه‌چیان

نفرات تیم هتل هویزه: 1- محمد شیخ‌اسلامی 2- خدابخش کهوتی 3- عارف فاضل 4- رسول پناهی 5- مهدی محمدیان 6- سید حسن میر 7- رضا زرگر

نفرات تیم مدیریت (ب)‌: 1- سعید ناصری 2- محمدمهدی ملکی 3- سعید حسنی 4- سبحان شیخ‌شجاعی 5- امیرفرهاد حیدری 6- حامد شبیری 7-علی فلاح

در این دوره از مسابقات والیبال قهرمانی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی امیررضا اکبری از تیم مدیریت (الف) به عنوان ستاره مسابقات انتخاب و جایزه تیم اخلاق نیز به هتل هویزه رسید.

رقابت‌های والیبال قهرمانی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به همت مدیریت تربیت‌بدنی این دانشگاه و معاونت دانشجویی برگزار شد.

عکس: مسعود پناهی- عطنا