pejoohesh 96 modiriat (1)

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش سال ۹۶ با معرفی پژوهشگران برتر در دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.

به گزارش عطنا، مراسم گرامیداشت روز پژوهش سه‌شنبه، 28 آذر با حضور هیئت رئیسه و استادان دانشکده‌ مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود کشور، لعیا الفت، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری به حاضران خیر مقدم گفت و از همه پژوهشگران و دست‌اندرکاران دعوت کرد تا در مورد آینده  آموزش و پژوهش در رشته‌ مدیریت و حسابداری اظهار نظر کنند و رهنمودهای خود جهت توسعه و پیشرفت این رشته‌ها را ارائه دهند.

سپس سیدسروش قاضی‌نوری، معاون پژوهشی دانشکده مدیریت و حسابداری گزارش کوتاهی از دستاوردهای یک سال اخیر معاونت پژوهشی ارائه کرد و نشست «آینده آموزش و پژوهش در رشته مدیریت و حسابداری»  با حضور دکتر الوانی، رحمان سرشت ، ثقفی و کزازی برگزار شد.

در پایان از پژوهشگران برتر دانشکده به شرح زیر تقدیر شد.

مقصود امیری، پیوستن به یک درصد دانشمندان پر استناد ایران در سطح بین‌الملل

پیام حنفی زاده، پژوهشگر برگزیده دانشکده جهت شرکت در جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فن آوری

محمد نقی‌زاده، پژوهشگر برتر اول دانشکده در سال 1396

محمود ضیایی، پژوهشگر برتر دوم دانشکده در سال 1396