hamayesh sher moosighi eghtesad saber ghadimi (27)

همایش شعر و موسیقی با حضور صابر قدیمی، شاعر طنز پرداز و به همت کانون شعر و ادب و کانون موسیقی و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این مراسم که چهارشنبه، ۲۲ آذرماه در آمفی‌تئاتر دانشکده اقتصاد و علوم ریاضی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، عده ای از دانشجویان خوش قریحه شعرهای خود را برای حاضران خواندند و بعد از آن کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی به اجرای قطعاتی پرداخت.

بعد از آن صابر قدیمی پشت تریبون رفت. حضور شاعر طنزپرداز کشورمان خالی از لطف نبود و شعرهای او بر لب دانشجویان خنده‌های ممتدی نشاند.

در ادامه مهدی کشاورز، رئیس انجمن علمی اکو یک قطعه از سروده‌های خود را خواند و پس از آن آرزو سبزوار قهفرخی، دبیر کانون شعر و ادب به روی سن رفت.

مراسم با اجرای چند قطعه دیگر از حسام آرین و گروهش به پایان رسید.

گفتنی است مجری و دبیر این همایش علی میرحیدری بود.

گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛

عکس: ریحانه مهیاری-عطنا