dastavard nakami hoghoogh bashar (38)

نشست «دستاوردها و ناکامی‌های ارتقای حقوق انسانی» به همت کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی حقوق بشر شنبه، 18 آذرماه با حضور حقوقدانان و دانشجویان در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران در چارچوب برنامه‌های علمی- ترویجی در مناسبت‌های مهم سالیانه، همزمان با دهم دسامبر، روز جهانی حقوق بشر در قالب همکاری مشترک کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران و دانشکده حقوق دانشگاه تهران برنامه علمی ویژه‌ای را برگزار کرد.

عنوان کامل این نشست، «دستاوردها و ناکامی‌های ارتقای حقوق انسانی پس از گذشت 7 دهه از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر؛ نگاهی از منظر بین المللی، اسلامی و نظام حقوقی ایران» است.

از جمله سخنرانان این همایش سیدمحمد هاشمی، محمدرضا ضیایی بیگدلی و داود فیرحی بودند و در این مراسم پیام دبیر کل سازمان ملل توسط نماینده سازمان ملل در تهران قرائت شد.

فایل صوتی کامل را اینجا دریافت کنید؛

عکس: زهرا اسحاقیان راد-عطنا