۲۴ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶

مدیر روابط عمومی سازمان بسیج اساتید از برگزاری مراسم افتتاحیه اجلاس سالانه بسیج اساتید دانشگاه‌های کشور در روز دوشنبه ۲۶ مرداد با حضور علی لاریجانی، آیت‌الله مجتهد شبستری، سردار نقدی، محمد فرهادی و مخبر دزفولی خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سازمان بسیج اساتید پیرامون برگزاری اجلاس سالانه بسیج اساتید کشور در مشهد مقدس اظهار داشت: مراسم افتتاحیه شانزدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید کشور و همایش «الزامات تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین المللی» صبح روز دوشنبه 26 مردادماه ماه در سالن صبای مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی افزود: بخش ابتدایی این مراسم که از 8 صبح روز دوشنبه آغاز می‌شود با سخنرانی علی لاریجانی رئیس قوه مقننه، آیت‌الله مجتهد شبستری نماینده ولی‌فقه در آذربایجان شرقی، سردار نقدی رئیس سازمان بسیج اساتید و محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همراه خواهد بود.

عشیری اضافه کرد: بخش پایانی مراسم افتتاحیه این اجلاس نیز از ساعت 16 با سخنرانی حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه و محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همراه خواهد بود.

مدیر روابط عمومی سازمان بسیج اساتید در پایان خاطرنشان کرد: همایش الزامات تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین‌المللی و شانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی از 26 تا 29 مرداد ماه با حضور بیش از 2 هزار استاد و نخبه دانشگاهی و فرماندهان شبکه‌های جنگ نرم برگزار می‌شود.