به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، «منشور حقوق دانشجویی» بر اساس قانون اساسی و مجموعه قوانین، آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌‌های اجرایی مصوبِ دانشگاهی تهیه شده و در تدوين آن تلاش بر آن بوده، زيست‌جهان دانشجويي مدنظر قرار گيرد. حقوق دانشجویی در حوزه‏های گوناگون «آموزشي ـ پژوهشي»، «فرهنگي ـ اجتماعي»، «سياسي»، «صنفي ـ رفاهي» و «انضباطی» تدوين شده است.

علاوه بر این، در ابتدای منشور، فصلی تحت عنوان «حقوق اساسی» گنجانده شده ‌است تا دانشجویان با حقوق مبنایی و اولیه شهروندی، بر اساس قانون اساسی، آشنا شوند. این تقسیم‏بندی معیار موضوعی دارد و با نمودار تشكيلاتي و اداری وزارت علوم، تحقیقات و فن‏آوری هماهنگ است.

روز گذشته پس از گذشت یکسال از وعده های معاون فرهنگی وزیر علوم  بالاخره متن کامل این منشور  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر گردید که می توان آنرا به فال نیک گرفت .

جهت مشاهده متن کامل منشور حقوق دانشجویی بر روی این لینک کلیک کنید .