namayeshgah basij safhe (31)

نمایشگاه عکس «این بار صفحه در دستان توست» در جوار مقبره شهدای گمنام پردیس مرکزی به همت کمیته فرهنگی قرارگاه صاحب‌الامر بسیج دانشجویی برگزار شد.

به گزارش عطنا، نمایشگاه عکس «این بار صفحه در دستان توست» با تلاش اعضای بسیج دانشجویی و با هدف آشنا کردن دانشجویان با فضای سفر پیاده روی اربعین در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه، جنب مقبره شهدای گمنام به مدت یک هفته برگزار شد.

این نمایشگاه که از روز شنبه، 29 مهرماه آغاز شد تا ششم آبان ادامه دارد و در آن عکس‌هایی از مهدی بیطرفان، یاسمن آذرمی و نرگس روزبه به نمایش درآمد.

گفتنی است دانشجویان بازدید کننده از نمایشگاه با نوشتن متن برای هر عکس در مسابقه‌ آن هم شرکت کردند که طی آن بسیج دانشجویی از متن‌های برگزیده‌ای که برای هر عکس نوشته شده است تجلیل به عمل می‌آورد.

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی، مهدی‌ جهانشاهلوراد و علی اکبریان میمند-عطنا