gofteman bargh khaniki azadarmaki montazerghaem farhadi babadi (3)

اولین نشست علمی «تعریف و توسعه گفتمان صنعت برق» به همت انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات و پژوهشگاه نیرو با حضور استادان دانشگاه علامه طباطبائی و تهران و مسئولانی از وزارت نیرو در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا در این نشست که یکشنبه، 23 مهرماه در سالن انجمن‌های دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر هادی خانیکی، مدیرگروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، دکتر تقی آزادارمکی، استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران، دکتر مهدی منتظرقائم، استاد ارتباطات دانشگاه تهران و مهندس یوسف فرهادی بابادی، فعال محیط زیست سخنرانی کردند.

همچنین در این نشست غلامرضا حیدری، نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی و بیگلری، از مسئولان پژوهشگاه نیرو و جمعی از استادان دانشگاه، دانشجویان و خبرنگاران رسانه‌ها حضور داشتند.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: ایوب قادری و سمانه ستاری-عطنا