Mostanad Madar Zamin (1)

روز پنجم «هفته فیلم مستند «کارستان»، با نمایش فیلم «مادر زمین» در حضور عوامل و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده اقتصاد این دانشگاه ادامه یافت.

به گزارش عطنا، نمایش مستند «مادر زمین» به کارگردانی مهناز افضلی از سوی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان با حضور ابوالفضل کزازی، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی، محمدرضا واعظ مهدوی معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مديريت و برنامه ريزی کشور و مریم رسولیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با محوریت «محیط زیست»، چهارشنبه، ۱9مهرماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

گفتنی است نام هایده شیرزادی، نقش اصلی این فیلم مستند در حوزه‌ی زنان کارآفرین و حافظان محیط‌زیست ایران، نامی آشناست، او زندگی‌اش را وقف نجات زمین از طریق جلوگیری از دفن زباله، بازیافت زباله‌های شهری، تولید کود آلی، بازیافت نخاله‌های ساختمانی و غیره کرده است.

علاقه‌مندان به تماشای فیلم‌های کارستان می‌توانند برنامه هفته اکران این مستندها را در شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان دنبال کنند.

عکس: زهرا اسحاقیان راد- عطنا