۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳
کد خبر: ۱۴۳۸۶۰
حبیب هنری، معاون پژوهشی دانشگاه علامه

معاون پژوهشی دانشگاه علامه در آیین استقبال از نوورودی‌ها عنوان کرد: کتابخانه مرکزی و اسناد، بیشترین مراکز و پایگاه اطلاعاتی را دارد ضمن اینکه بزرگ‌ترین کتابخانه دیجیتالی کشور است که بالغ بر 700 هزار نسخه کتاب و مقاله در آن موجود است، همچنین بزودی کتابخانه مرکزی دانشگاه با عنوان کتابخانه سبز در سطح خاورمیانه افتتاح می‌شود.


به گزارش عطنا، حبیب هنری با بیان اینکه معاونت پژوهشی از نه مرکز پژوهشی و چهار حوزه مدیریتی تشکیل شده است، گفت:  مدیریت امور پژوهشی بر عهده دکتر نیسی است، بخش‌‌های دیگری نیز وجود دارد که مخصوص استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.


او با بیان اینکه هسته‌های پژوهشی یکی از ابتکارات دانشگاه علامه طباطبائی است که در حوزه‌های تخصصی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: مدیریت این حوزه‌ها بر عهده استادان بوده و دانشجویان و اعضای هیئت علمی اعضای آن هستند ضمن اینکه هر کدام در حوزه‌های خاصی فعالیت دارند؛ از استادان خود بخواهید عضو این هسته‌ها شوند تا تجربه لازم را بدست آورند.


هنری با اشاره به اینکه دانشگاه علامه از سوی دبیرخانه به عنوان یک دانشگاه پایلور و سیاست‌گذار و برنامه‌ریز انتخاب شده است افزود: دانشگاه علامه از کرسی های ترویجی، نظریه‌پردازی و نقد برخوردار است و در حال حاضر واحدی برای نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در حال راه‌‌‌اندازی است تا دانشجویان به خصوص در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد، در این کرسی‌ها فعالیت کنند.


او در ادامه گفت: در دانشگاه رویدادهایی داریم که به صورت علمی برگزار می‌شوند و شامل نشست‌های تخصصی و حل مشکل و نشست‌هایی که به صورت رویدادهای بین المللی برگزار می شود، مشارکت به عمل آورید تا ایده‌های شما در آن مطرح و به بحث‌گذاشته شود.


معاون پژوهشی دانشگاه افزود: کارگاه‌های آموزشی بسیاری که از سوی بخش‌های مختلف دانشگاه ارائه می‌شوند از دانشجویانی که توانایی لازم دارند می‌تواند به صورت مدرس در این کارگاه‌ها فعالیت کنند.


او اظهار کرد: نگارش مقاله، کتاب و طرح پژوهشی شما دانشجویان است در دانشگاه دانشگاه علامه از طرح‌ و ایده های دانشجویان حمایت‌های مالی و مشاوره‌ای انجام می‌دهیم و بی شک برای این طرح‌ها مزایا در نظر گرفته می‌شود از مقالات و کتاب دانشجویی و پایان نامه‌ها و رساله ها در حوزه بین‌الملل  تشویق شده و به آنها پاداش تعلق می‌گیرد.


 وی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی  بیشترین ارتباط را با سایر دانشگاه‌های بین المللی دارد، گفت: در حوزه بین الملل بیش از 60 تفاهم‌نامه بین المللی با دانشگاه‌های دنیا داریم که بیشتر آنها اجرایی شده اند. اعزام استاد به دانشگاه‌های مختلف  دنیا داریم و همچنین از دانشگاه های بین المللی استادانی به دانشگاه علامه دعوت می‌شوند.


سومین بخش معاونت پژوهشی دانشگاه، مرکز چاپ و انتشار دانشگاه است، اظهار کرد: زمانی سالانه حدود 30 جلد کتاب در این مرکز به چاپ می‌رسید ولی اکنون این رقم به  60 الی 70 کتاب  رسیده که نویسنده آنها استادان و دانشجویان بوده اند. در همین محل بیش از 40 نشریه علمی-تخصصی و علمی-پژوهشی داریم .


مرکز اسناد و کتابخانه عضو بیشترین مراکز و پایگاه اطلاعاتی است و حتی در زمان تحریم علمی نیز سعی کردیم ارتباط خود را با این مراکز حفط کنیم، بزرگترین کتابخانه دیجیتالی کشور را داریم که بالغ بر 700 هزار نسخه کتاب و مقاله  در آن موجود است. بزودی کتابخانه مرکزی دانشگاه با عنوان کتابخانه سبز در سطح خاورمیانه افتتاح خواهد شد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار