۰۱ شهريور ۱۳۹۶ ۱۴:۴۳
Ejlas Saliane Anjoman Eslami Daneshjouyane mostaghel (4)

در روز سوم هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، (سه‌شنبه 31 مردادماه) غلامعلی حدادعادل، مشاور مقام معظم رهبری و رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس و عضو فراکسیون امید، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز، حسن رحیم‌پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و حسین دهباشی، مستندساز و فعال فرهنگی به سخنرانی پرداختند.

به گزارش عطنا، هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور از ۲۹ مردادماه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز که تا سوم شهریورماه ادامه دارد.

شعار هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، «نوگرایی در حکومت، پایبندی به حاکمیت» است.

گزارش تصویری:

فاطمه جعفری- عطنا