۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۵۸

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مازندران، سید عنایت احمدی‌میانگله به‌عنوان معاون خبر صدا و سیمای مرکز مازندران منصوب شد.

در آیین معارفه معاون خبر صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیرکل اخبار استان‌ها حضور داشت.

سید عنایت احمدی‌میانگله متولد 1350 از شهرستان نکا، دانش‌آموخته رشته علوم ارتباطات با گرایش روزنامه‌نگاری از دانشگاه علامه طباطبایی در مقطع کارشناسی و دانشجوی ارشد ترم پایانی علوم ارتباطات از دانشگاه آزاد است.

وی 24 سال در زمینه خبر فعالیت دارد که هفت سال در مطبوعات سراسری و 17 سال در سازمان صدا و سیما مشغول بوده و تاکنون به‌عنوان خبرنگار، دبیر سرویس و عضو شورای سردبیری روزنامه‌ها و مجلات کشوری فعالیت داشت.

احمدی‌میانگله خبرنگار و سردبیر تلویزیون صدا و سیمای مرکز کردستان، سردبیر تحریریه اخبار استان‌ها به مدت سه سال، معاون خبر صدا و سیمای مراکز زنجان و گیلان به مدت پنج سال، مدیر دفاتر خبری شهرستان‌های استان تهران، عضو شورای انتصابات اداره‌کل اخبار استان‌های خبرگزاری صدا و سیما و عضو اصلی ستاد بحران عراق سازمان صدا و سیما در جنگ دوم خلیج فارس بود.