۱۵ مرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۴۹
sardar

به گزارش عطنا به نقل از فارس، وزارت علوم و تحقیقات قرقیزستان از اختصاص 4 بورسیه تحصیلی توسط دانشگاه «علامه طباطبائی» ایران برای دانشجویان این کشور خبر داد.

این 4 بورسیه مربوط به مقطع لیسانس و فوق لیسانس است.

تحصیلات در مقطع لیسانس در حوزه «مدیریت بیمه» و در مقطع فوق لیسانس در رشته «علوم کامپیوتری و برنامه نویسی بیمه‌ای» و «تحقیقات منطقه‎ای» انجام می‌شود.

داوطلبان می‌توانند شهروند یکی از کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی مانند افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان و ازبکستان باشند.

تحصیل در این دانشگاه به زبان انگلیسی صورت می‌گیرند به همین داوطلبان باید بر این زبان تسلط داشته باشند.

اشخاص علاقمند باید تا 20 اوت سال جاری مدارک مورد نیاز را به وزارت علوم و تحقیقات قرقیزستان تحویل دهند.