۲۱ تير ۱۳۹۶ ۱۴:۴۵
chap va nashr book ketab entesharat

براساس ارزیابی و تهیه آمار فروش ۱۴ کتاب پر فروش انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۹۵ معرفی شدند.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی، طبق اعلام انتشارات دانشگاه علامه، کتاب‌های «فرآیند خط مشی گذاری عمومی» تالیف سید مهدی الوانی و فتاح شریف‌زاده، «حسابداری کنترل‌های مالی دولتی» تالیف جعفر باباجانی، «علم‌النفس» تالیف شکوه‌السادات بنی‌جمالی و حسن احدی، «آزمون‌های روانی: مبانی نظری و فنون» تالیف هادی بهرامی، «سیستم‌های اطلاعات مدیریت» ترجمه حبیب رودساز، سینا محمدنبی و امیر حسین بهروز، «حسابداری پیشرفته بخش عمومی» تالیف جعفر باباجانی، «مدیریت مراکز پیش دبستانی» تالیف فرخنده مفیدی از جمله آثار پرفروش این دانشگاه بوده‌اند.

همچنین کتاب‌های «تحلیل محتوی در علوم اجتماعی و انسانی» ترجمه نادر سالارزاده امیری، «گزیده‌های نظم و نثر فارسی» تالیف منوچهر دانش پژوه، «آزمون‌های فرا فکنی شخصیت» تالیف هادی بهرامی، «حقوق بیمه» تالیف غلامحسین جباری، «تجزیه و تحلیل سبد اوراق بهادار» ترجمه غلامرضا اسلامی، فردین رهنمای و فرشاد هیبتی، «اصول بازاریابی با تاکید بر نمونه‌های موفق ایرانی» تالیف سید محمد میر محمدی و «اقتصاد مدیریت» ترجمه شهرزاد برومند نیز به عنوان کتاب‌های پر فروش انتشارات دانشگاه در سال ۱۳۹۵ معرفی شده‌اند.

مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه با توجه به راهبرد‌های توزیع و فروش کتاب و اصلاح و بهینه سازی فرایند چاپ و نشر کتاب و نیز با بهره مندی از ابزار‌های دیجیتال در عرصه فروش آنلاین، انعقاد تفاهم‌نامه با ناشرین مطرح و برگزاری آیین رونمایی از کتاب‌های منتشره، تلاش دارد تا کانال‌های فروش محصولات دانشگاه را افزایش و دسترسی‌های آسان تری برای متقاضیان خرید محصولات دانشگاه فراهم کند.

لازم به ذکر است، در حال حاضر فروش محصولات انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از طریق ۳ کتاب فروشی دانشگاه واقع در پردیس اصلی دانشگاه (دهکده المپیک)، دانشکده اقتصاد و کتاب فروشی عصر دانش، نمایندگی انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در خیابان انقلاب و سامانه فروش آنلاین به آدرس book.atu.ac.ir صورت می‌گیرد.