۲۰ تير ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳
entekhabat kanun kheyrie 01

انتخابات و تشکیل مجمع عمومی کانون خیریه دانشگاه علامه طباطبائی با حضور اعضای این مجمع در دفتركانونهای انتخابات شوراي مركزي كانون فرهنگي خيريه دانشگاه علامه طباطبائي برگزار شد.

به گزارش عطنا، این انتخابات صبح روز يكشنبه، ١٨ تيرماه ٩٦ از ساعت ١٠ تا ١٣در محل دفتر کانون‌ها واقع در ساختمان معاونت فرهنگي پرديس مركزي دانشگاه دهكده المپيك صورت گرفت.

بنا بر این گزارش زهرا بهرامن به عنوان دبير و زهرا شاهاني نايب دبير كانون فرهنگي خيريه دانشگاه علامه طباطبائی انتخاب شدند.

همچنین در این انتخابات هفت نفر به عنوان منتخب اعضاي اصلي شوراي مركزي شامل محمدصالح غلامي، زهرابهرامن، زهراشاهاني، زهراخوش‌مشربان، حانيه طغاني، زهرافاضلي و طاهره مرادي و نیز دو نفر اعضاي علي‌البدل شامل نيلوفر رضاي و سنا موسوي خوشدل با رای اعضای کانون، معرفی شدند.

[gallery size="medium" ids="126796,126802,126803" orderby="rand"]