۱۶ تير ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳
برنامه مساجد دانشگاه های تهران،صنعتی شریف، علم و صنعت، امام صادق (ع)، شهید بهشتی، تربیت مدرس و صنعتی امیرکبیر ویژه مراسم احیای شب‌های قدر در دو شب باقی مانده از شب های قدر یعنی بیست و یکم (سه شنبه ۱۶ تیرماه ) و شب بیست و سوم (پنج شنبه ۱۸ تیرماه)  به شرح زیر اعلام شد:

احیای شب های قدر با حضور حجت الاسلام قرائتی در دانشگاه تهران

برنامه زمان بندی احیای شب های قدر در شب های بیست و یکم (سه شنبه ۱۶ تیرماه )و شب بیست و سوم (پنج شنبه ۱۸ تیرماه) مسجد دانشگاه تهران اعلام شد.

برنامه شب بیست و یکم (سه شنبه ۱۶ تیرماه) در مسجد دانشگاه تهران با اقامه نماز جماعت قضا به امامت حجت الاسلام قاضوی از ساعت ۲۲ آغاز و تا ساعت ۲۳ ادامه خواهد داشت. پس از تلاوت قرآن کریم، ساعت ۲۳:۱۵ دعای جوشن کبیر توسط حاج مصطفی سماواتی قرائت خواهد شد و از ساعت ۴۵ دقیقه بامداد ادامه مراسم با سخنرانی و حضور حجت الاسلام محسن قرائتی پیگری خواهد شد و تا ساعت ۲.۳۰ دقیقه بامداد مراسم احیای شب قدر ادامه خواهد داشت.

برنامه احیای شب بیست و سوم (پنج شنبه ۱۸ تیرماه ) نیز همانند احیای شب بیست و یکم، با اقامه نماز جماعت قضا به امامت حجت الاسلام قاضوی از ساعت ۲۲ آغاز و تا ساعت ۲.۳۰ بامداد با اجرای برنامه تلاوت قرآن کریم، قرائت دعای جوشن کبیر توسط حاج مصطفی سماوات و سخنرانی توسط حجت الاسلام محسن قرائتی ادامه خواهد داشت.

آغاز مراسم احیای شب قدر از ساعت ۲۲.۳۰ در دانشگاه شریف

مراسم احیای مسجد دانشگاه صنعتی شریف در شب های بیست و یکم و بیست و سوم از ساعت ۲۲.۳۰ آغاز و تا ۳ بامداد ادامه خواهد داشت.

در شب بیست و یکم، قرائت دعای جوشن کبیر توسط برادران شعبانی و الله بداشتی، قرائت قرآن توسط قاری بین المللی دکتر سید میعاد صالحی، سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان، مناجات خوانی  حاج احمد عباسی، قرآن به سر حاج احمد عباسی و عزاداری حاج احمد عباسی و محمد رضا رجبی فر اجرا خواهد شد.

در شب بیست و سوم نیز، قرائت دعای جوشن کبیر توسط برادران شعبانی و الله بداشتی، قرائت قرآن توسط قاری بین المللی دکتر سید میعاد صالحی ، سخنرانی  حجت الاسلام قاسمیان ، مناجات خوانی  استاد حسن مرصعی، قران به سر حجت الاسلام قاسمیان و عزاداری توسط حاج احمد عباسی و حاج احمد تقوایی اجرا خواهد شد.

قدر در مسجد دانشگاه صنعتی امیرکبیر

هیات رهروان شهدای دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز مراسم احیای شب های قدر را در شب‌های بیست و یکم و بیست و سوم از ساعت ۲۲ تا ۵ بامداد در مسجد این دانشگاه برگزار می کند.

برنامه مسجد قدس دانشگاه تربیت مدرس در ۲شب باقی مانده از شب های قدر

مراسم احیای شب های قدر در شب های بیست و یکم و بیست و سوم با اجرای دعای افتتاح، جوشن کبیر و قرآن به سرگرفتن از ساعت ۲۲.۳۰ در مسجد قدس دانشگاه تربیت مدرس آغاز شده و تا ۲ بامداد ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام فلاح رفیع به عنوان سخنران و حاج امیرکاتوزیان به عنوان مداح دراین مراسم حضور خواهند داشت .

مراسم احیای شب های قدر در دانشگاه شهید بهشتی

مراسم احیای شب های قدر در شب‌های بیست و یکم و بیست و سوم رمضان، از ساعت ۲۲.۳۰ در مسجد الزهراء(س) دانشگاه شهید بهشتی آغاز می شود.

در شب بیست و یکم، حجت الاسلام سید محمد موسویان و در شب بیست و سوم حجت الاسلام سید محمود نبوی به عنوان سخنران حضور خواهند داشت .

قرائت دعای جوشن کبیر توسط دکتر فدایی و مداحی مراسم توسط حاج حمید عبداللهی و حجت الاسلام دهبان انجام می شود .

مراسم احیای شب های قدر در دانشگاه امام صادق (ع)

مسجد دانشگاه امام صادق (ع) نیز طی شب‌های بیست و یکم و بیست و سوم رمضان مراسم احیای شب های قدر را برگزار خواهد کرد.

شب بیست و یکم حجت الاسلام قرائتی و شب بیست و سوم حجت الاسلام و المسلمین صدیقی سخنرانی مراسم را برعهده خواهند داشت.

حجت الاسلام میرلوحی قرائت دعای ابوحمزه ثمالی و حاج امیر عباسی مداحی مراسم را برعهده خواهند داشت. مراسم از ساعت ۲۳.۳۰ در مسجد دانشگاه امام صادق (ع) واقع در بزرگراه شهید چمران، پل مدیریت آغار می شود.

مراسم شب های قدر در مسجد دانشگاه سید الشهدای علم و صنعت

دانشگاه علم و صنعت نیز مراسم شب‌های قدر را در مسجد الشهدای دانشگاه برگزار می کند.

مراسم احیا شبهای قدر در مسجد الشهدای دانشگاه علم و صنعت ایران از ساعت ۲۳ الی ۳ بامداد برگزار می شود .

دراین مراسم برنامه قرائت قرآن، قرائت جوشن کبیر، مداحی، و سخنرانی اجرا خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران