شرایط اعطای خوابگاه های تابستانی از سوی اداره امور خوابگاه های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد.

به گزارش خبرنگار سرویس صنفی ـ رفاهی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، دانشجویان متقاضی خوابگاه تابستانی می توانند با در نظر گرفتن شرایط زیر جهت دریافت فرم درخواست به سایت معاونت دانشجویی به آدرس stu.atu.ac.ir مراجعه نمایند.

طبق اعلام اداره خوابگاه ها فقط دانشجویان ارشد و دکتری می توانند اعلام نیاز نمایند. همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که دفاع آنان از تیر تا شهریور 94 می باشد و دانشجویان دکتری تخصصی دارای پروپوزال تصویب شده در لیست افراد واجد شرایط خوابگاه تابستانی قرار می گیرند.

در هر دو مورد تکمیل فرم تقاضا نامه و تایید استاد راهنما و آموزش دانشکده الزامی می باشد.

همچنین دانشجویان باید دارای سنوات مجاز رفاهی باشند و به درخواست دانشجویان سنوات گذشته ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لازم به ذکر است افراد متقاضی پس از تکمیل، فرم ویژه را تا تاریخ 26 خرداد به مسئول خوابگاه تحویل دهند.

با توجه به اینکه دانشجویان ارشد شبانه ورودی سال 92 که پایان نامه ندارند خوابگاه تابستانی به این عزیزان ارائه نمی گردد.

طبق اطلاعیه ی منتشر شده از طرف اداره امور خوابگاه ها شرایط این خوابگاه ها خودگردان بوده و به تقاضای دانشجویانی که در سنوات گذشته از خوابگاه تابستانی بهره مند بوده اند هیچ گونه ترتیب اثری داده نخواهد شد. بدیهی است دانشجویانی که از خوابگاه تابستانی استفاده کنند از اول مهر همانند فارغ التحصیلان با آنان برخورد خواهد شد و خوابگاه به آنان ارائه نمی گردد.

مدت خوابگاه های تابستانی 75 روز است و زمان بازگشایی خوابگاه ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

نرخ های اعلام شده ی اتاق های خوابگاه تابستانی به تفکیک تعداد نفرات به قرار زیر است :

2 نفره 3600000
3 نفره 3420000
4 نفره 3240000
5 نفره 3060000
6 نفره 2880000
7 نفره 2700000
8 نفره 2520000

.
فرشاد نوری
United States of America
22/03/1394 - 15:19
0
عجیبه ها... تعجب اوره دانشگاه به جای اینکه به فکر درامد برای خودش باشه هی محدودیت میاره... همه ی کارهای تحقیقی دانشگاه که تو پایان نامه خلاصه نمیشه.
پس کارهای پژوهشی و مقالات چی؟
واقعا فکری به حال این مسائل نمیکنن؟
از عطنا ممنونم به خاطر خبر های خوب و دست اولش... خیلی منتظر این خبر بودم
متشکرم
روان آبی
Iran (Islamic Republic of)
22/03/1394 - 18:33
0
اتاق دو نفره که ندارید... اتاق چهار نفره هم فقط دو تا هست که اونم می گین برای خارجی هاست... تازه معاون اموزشی هم برگه خوابگاه من دانشجوی دکتری رو امضا نمی کنه چون پرپزالم تصویب نشده... درصورتی که نیاز اساسی برای پیشبرد تزم به خوابگاه دارم...
حالا چی بریم اتاق 6 نفره؟
مثلا خوابگاهتون چه مزیتی داره؟
راحت و بی منت می ریم خوابگاه های سطح شهر .. به لحاظ هزینه هیچ فرقی نداره
منت هم نمی خواد بکشیم
منتمون هم می کشن
ساعت ورود و خروج هم دست خودمونه!!!