۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۵:۳۸
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

با حضور مسئولان و دست اندرکاران دانشگاه علامه طباطبایی در سازمان پارکها و برگزاری جلسه ای، وضعیت اراضی 80 هکتاری تحت اختیار این دانشگاه در مهرشهر بررسی شد.
به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، جلسه ای با موضوع رسیدگی به وضعیت درختان موجود در محوطه 80 هکتاری باغ سیب که تحت مالکیت دانشگاه علامه طباطبائی است، با حضور محمدرضا زین العابدینی مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج، دکتر کارگر معاون عمرانی و خیرالله هرمزی مدیر حقوقی دانشگاه علامه طباطبائی و دیگر مسئولان در محل سازمان پارکها برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد جهت نگهداری از درختان موجود در عرصه فوق، دانشگاه علامه یک نفر را به صورت نماینده و رابط بین سازمان و دانشگاه مشخص کند و همچنین برنامه آبیاری درختان موجود از طریق سازمان پارکها تهیه و به صورت دستورالعمل در اختیار دانشگاه علامه قرار گیرد.

در خصوص احداث پارک دانشجو نیز مقرر شد، دانشگاه علامه نسبت به ارائه طرح و برآورد ریالی اقدام و موارد مرتبط با موضوع را طی مکاتبه ای برای اخذ مجوز قانونی به دفتر شهردار کرج ارسال نماید.