مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی و خانم اوا نیلسون، معاون سفارت سوئد در تهران دیدار کردند.

به گزارش عطنا به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی،دکتر ماندانا تیشه‌یار با خانم اوا نیلسون، معاون سفارت سوئد در محل مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی دیدار کرد. این دیدار با هدف بررسی پتانسیل‌های همکاری علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه‌های سوئد صورت گرفت.

در این دیدار خانم دکتر تیشه یار پس از معرفی دانشگاه علامه طباطبائی و تشریح ظرفیت‌های موجود در زمینه آموزش و پژوهش، در خصوص امکان تبادل استاد و دانشجو و انجام پروژه‌های علمی مشترک سخن گفت. خانم نیلسون نیز ضمن ابراز خرسندی از تمایل دانشگاه علامه طباطبائی به گسترش همکاری با دانشگاه‌های سوئد، به معرفی چندین دانشگاه برتر سوئد و امکان برقراری ارتباط با این دانشگاه‌ها پرداخت. وی با توجه به تمرکز دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه علوم انسانی، دو دانشگاه استکهلم و اوپسالا را گزینه‌هایی مناسب برای گسترش همکاری در گام نخست دانست.

در پایان این دیدار مقرر شد همکاری‌های فی مابین جهت گسترش روابط علمی دو کشور تداوم یابد.