۱۳ شهريور ۱۳۹۴ ۲۱:۱۰

در دومین روز نمایشگاه کتاب مسکو، نشستی مابین مسئولان دانشگاه علامه با دانشگاه روسنو روسیه برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست ساعت 12 صبح امروز در محل غرفه ایران برگزار شد. دراین نشست دکترنیسی، مدیرامورپژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و جورج کابریلنا، مدیرروابط بین الملل دانشگاه رسنو حضورداشتند. دراین نشست زمینه های همکاری بین دو دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و مقررگردید دو دانشگاه زمینه های لازم را برای تبادل دانشجو برای یادگیری زبان فارسی و روسی را فراهم نمایند. هم چنین دراین نشست مقررگردید دانشگاه علامه طباطبائی زمینه های لازم برای دانشجویانی که مایل به یادگیری زبان روسی هستند، را فراهم نماید و مقدمات برگزاری دوره های کوتاه مدت برای دانشجویانی که علاقه به یادگیری زبان فارسی و ایران شناسی را دارند ، فراهم شود.

دانشگاه رسنو یکی از دانشگاه های با کیفیت روسیه است که 9 دانشکده دارد و زمینه ی همکاری آن بیشتر علوم انسانی است و در زمینه  IT، حقوق ، مدیریت دولتی و اقتصاد فعالیت می کند و یکی از دانشگاه های موفق روسیه در جذب دانشجوی خارجی است.