۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶

به گزارش عطنا به نقل از عصر ایران، کتاب "مدیریت منابع انسانی در صنعت گردشگری و مهمان‌ نوازی" به قلم دکتر ابوالفضل تاج زاده نمین؛ عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است و در اختیار علاقمندان قرار دارد.

صنعت گردشگری برای توسعه همه جانبه و علمی خود نیازمند توجه به منابع انسانی و بحث آموزش و کارآمد کردن نیروی انسانی است. آموزش، یک فرایند برنامه ریزی شده برای اصلاح طرز برخورد، دانش و مهارت رفتاری، از طریق تجربه یادگیری برای رسیدن به کارکردی موثر در یک یا چند فعالیت است.

در این کتاب، مدیریت منابع انسانی در گردشگری و مهمان نوازی در مباحث برنامه ریزی منابع انسانی، بازار کار، فرصت های برابر و مدیریت تنوع و گوناگونی، نقش منابع انسانی در برنامه ریزی راهبردی و تغییر سازمانی، طراحی شغل، کارمندیابی، جذب و استخدام، مدیریت عملکرد و ارزشیابی عملکرد، آموزش و توسعه، پاداش، حقوق و مزایا، روابط کارکنان و مشارکت ها و...مورد بررسی قرار گرفته است.

کتاب " مدیریت منابع انسانی در صنعت گردشگری و مهمان‌ نوازی" در 344 صفحه و با قیمت 9500 تومان در انتشارات سمت به چاپ رسیده است.