۱۹ دی ۱۴۰۲ ۱۹:۰۸
کد خبر: ۳۰۵۳۶۱

عطنا- دکتر حسین ملانظر پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی در گفت و گوی اختصاصی با عطنا در پاسخ به سوال مطرح شده پیرامون اهمیت پژوهش و حوزه های آن گفت : "باید بران باشیم که از فردیت به جمعیت رو بیاوریم و به جای اهداف توسعه فردی از انتشار مقاله ، مقالاتی منتشر کنیم که علوم انسانی را پویا کند".

وی رشته "مطالعات ترجمه" را رشته ای در مرزهای جهانی دانست و افزود: " مطالعات ترجمه اهمیت ویژه ای از منظر علمی دارد. اگر علاقه فردی را به تلاش زیاد ضمیمه کنیم، توسعه دانشجوها، کشور و رشته ، گسترش پیدا می کند، چراکه توسعه علوم انسانی هدف نهایی ما است".

پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی ادامه داد: "در نظام فکری صحیح و پیشران، کمیت از کیفیت برتر است". و در ادامه در پاسخ به مسئله مربوط به چالش ها، آفت ها و موانع حوزه پژوهش افزود: "به شخصه فرد جاه طلب و ریاست طلبی نبوده و نیستم اما این موضوع بعضا در برخی همکاران دیده می شود که اصالت و هدف، گرفتن مقام شده است.

آفت دیگر آن که وقتی خود نمی‌توانیم پیشرفت کنیم ، مسیر دیگران را سد می کنیم. این تفکر از ریشه اشتباه است. تمرکز از توجه به مسیر دیگران و متوقف کردن آن ها باید روی توسعه فردی متمرکز شود .

همچنین بعضا مسئولین مربوطه حمایت درست و کافی از کارها ندارند. به یاد دارم در جلسه ای با یکی از مقامات وزارت علوم، گفتم که بعضی اساتید شما بسیار حرفه ای هستند و از خیلی افراد بالادستی توانایی بیشتری دارند. مانع پیشرفت آنان نشوید".

وی همچنین عنوان کرد : "بودجه برای کار پژوهشی نباید بی قاعده دریافت شود ، باید پس از برنامه ریزی درست ، اقدام به دریافت بودجه کرد و از اتلاف آن برای برنامه های بی فایده خودداری کرد".

ملانظر در خصوص موانع شخصی حوزه پژوهش اضافه کرد: "اعتبار و ارزش علمی مقالات منتشره بسیار مهم است. هرنوع مقاله ای به درد ارتقاء نمی خورد بلکه باید هدفمند نگارش شود. از اینروست که در کشور ما بسیاری از مقالات غیر نافع می باشند".


این پژوهشگر برتر دانشگاه علامه طباطبایی در انتهای مصاحبه مطرح کرد: "با حقوق پرداختی دانشگاهی، یک زندگی بدون مشکل ایجاد نمی شود و پژوهشگر نمی تواند تمام زندگی خود را معطوف به تحقیق و نگارش کند. مشکلات متنوعی در ادوار مختلف پدید آمده که امیدواریم با همکاری اشخاص و مسئولین ذی ربط، این عدم همکاری ها ترمیم و جبران شود و همه چیز به روال درست، پیش برود تا خروجی مورد نیاز حاصل شود".

خبرنگار: عارف علامه

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

 

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار