۰۳ خرداد ۱۴۰۱ ۰۸:۳۹
کد خبر: ۳۰۳۸۸۱

عطنا - نشست تخصصی کاربردی سازی الهیات در جامعه امروز با حضور آقای دکتر امید رضایی فر سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبایی در سالن کتابخانه این دانشگاه در روز دوم خرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار گردید.

در این نشست آقای دکتر رضایی فر علوم انسانی و الهیات کاربردی را عامل بسیار موثر در انسجام و رسیدن به محتوای سبک زندگی ایرانی اسلامی در تمدن نوین اسلامی دانستند. ایشان با اشاره به عزم دانشگاه علامه طباطبایی برای تحول در علوم انسانی و با تاکید بر نقش دانشکده الهیات و معارف اسلامی این دانشگاه در کاربردی تر ساختن جایگاه علوم الهیات در جامعه امروز اشاره کردند که علوم انسانی و الهیات می توانند نقش موثری در عرصه علوم شناختی داشته و به عنوان مولدی مرکزی و هدایتگر در علوم شناختی نقش آفرینی کنند. ایشان همچنین علوم انسانی را هویت بخش موثری در جامعه امروز دانستند و با تاکید بر این نکته که الهیات کاربردی و علوم انسانی تحول یافته می توانند خلا بزرگ نسل دوره فناورانه را در جهان امروز پر کنند، بر این موضوع تاکید کردند. ایشان همچنین اشاره کردند که در جهان امروز به ویژه در عصر فناوری، جهان بینی ها ممکن است دستخوش تغییرات شگرف گردد و دانشکده های الهیات می‌تواند در انسجام بخشی به رهیافت الهی و صحیح جهان بینی معنایی کمک فراوانی کنند و از همین منظر، نقش الهیات و علوم انسانی کاربردی سازی شده در تحولات شناختی انسان مدرن را بسیار قابل‌توجه دانستند.

در این نشست همچنین ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسام الدین خلعتبری تاکید کردند که رشته های دانشکده های الهیات امروزه به عنوان عصر جهاد تبیین وظیفه دارند تا با دقت و کوشش مضاعفی به شناخت مسائل روز و دغدغه های روز دست یافته و علاوه بر واکنش های سازنده الهی و انسانی به عنوان کنشگر فعال به بازی سازی موثر در تحولات روز بدل شود.

در این نشست همچنین آقای دکتر مهدی گودرزی ریاست محترم دفتر کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی برضرورت ورود به حوزه علوم انسانی و الهیات، به مسئله نوآوری های اجتماعی تاکید ورزیدند. در ادامه این نشست آقای دکتر رضایی فر بخشی از سیاست ها و ساز و کارهای اجرایی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از جمله سامانه نظام ایده ها و نیازها یا سامانه نان را معرفی کرده و بر ضرورت آشنایی هر چه بیشتر پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی با این سامانه و استفاده از آن تاکید ورزیدند.

این نشست به همت دفتر نوآوری و ارتباطات اجتماعی و کارآفرینی دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار