kelas-dars-ostad-daneshgah-daneshgah

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاثیر درس «مهارت‌های زندگی» و چند درس دیگر در معدل را بازگرداند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، معاونت آموزشی وزارت علوم در بخشنامه‌ای به دانشگاه ها، موسسه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی سراسر کشور اعلام کرد: «پیرو بخشنامه شماره ۲.۲۰۸۹۵۲ مورخ ۲۲ آذر ۹۵ در خصوص ارائه دروس اختیاری با استناد به مصوبه جلسه ۸۸۲ مورخ ۲۳ بهمن ۹۵ شورای عالی برنامه ریزی آموزشی اصلاحیه تبصره ۲ به شرح زیر ابلاغ می‌شود:

تبصره ۲: «دروس مذکور در چهارچوب سنوات مجاز و مازاد بر سقف واحدهای دوره ارائه و با ثبت نمره دروس و تاثیر معدل در کارنامه دانشجو درج می‌شود».

در بخش‌نامه‌ای که پیش از این بخشنامه صادر شده بود آمده بود: به تمام موسسه‌های آموزش عالی اجازه داده می‌شود تا از مجموع دروس پیشنهادی سایر دستگاه‌های اجرایی، مواردی (با اولویت درسی، مهارت زندگی دانشجویی، کار آفرینی، ارزش‌های دفاع مقدس، فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، شناخت محیط زیست، مدیریت بحران، استاندارد سازی) با رعایت مقررات آموزشی در دوره‌های کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) به عنوان دروس اختیاری به دانشجویان ارائه کنند.

در تبصره یک این بخشنامه آمده است: در دانشگاه‌های دولتی، ارائه درس مذکور تا حداکثر ۲ درس رایگان و در سایر موسسات منوط به پرداخت هزینه توسط دانشجو خواهد بود.

« تبصره ۲، تاکید می‌کند: دروس مذکور در چارچوب سنوات مجاز و مازاد برسقف واحدهای دوره ارائه و بدون تاثیر در معدل؛ در کارنامه دانشجویان درج می‌شود».