khedmat sarbazi nezam vazife

هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای استفاده از همه ظرفیت‌های علمی کشور، بر لزوم شرکت متقاضیان مشمول نظام وظیفه در فراخوان جذب هیئت علمی تاکید کرد.

به گزارش عطنا به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۸۵ هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمد علی کی نژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

محمد علی کی نژاد گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در جلسات هیئت اجرایی جذب از افرادی که حکم آنان تمدید شده و یا به عنوان عضو هیئت اجرایی یا کارگروه بررسی صلاحیت عمومی از هیئت عالی حکم دریافت کرده‌اند، دعوت کنند.

سپس اعضای هیئت عالی جذب با تاکید بر لزوم استفاده از همه ظرفیت‌های علمی کشور بر لزوم شرکت افرادی که خواهان گذارندن دوره سربازی خود به عنوان هیئت علمی هستند، در فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها تاکید کردند.

در ادامه جلسه، رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توضیحاتی پیرامون محدودیت‌های موجود در این وزارتخانه در مسیر جذب راتبه (بورسیه) در مناطق محروم ارائه داد.

سپس اعضای هیئت عالی جذب مقرر کردند، تعداد اعضای هیئت اجرایی جذب دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به دلیل حجم بالای پرونده‌های متقاضیان جذب افزایش پیدا کند.

همچنین اعضای هیئت عالی جذب مقرر کردند، در مواردی که معاون آموزشی دانشگاه نتواند در هیئت اجرایی جذب دانشگاه یا مرکز آموزش عالی عضویت یابد؛ معاون پژوهشی آن دانشگاه یا مرکز آموزش عالی می‌تواند پس از تأیید هیئت عالی جذب به عضویت هیئت اجرایی جذب در آید.

در پایان جلسه صلاحیت اعضای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاه‌ صنعت نفت، دانشگاه‌ هنر اسلامی تبریز، دانشگاه‌ رازی، دانشگاه‌ صنعتی جندی شاپور، دانشگاه‌ صنعتی شاهرود، دانشگاه‌ صنعتی شیراز، دانشگاه‌ بجنورد، دانشگاه‌ شاهد، دانشگاه‌ کاشان، دانشگاه‌ یاسوج، دانشگاه‌ کوثر، دانشگاه‌ علوم پایه دامغان، دانشگاه‌ تربیت دبیر شهید رجائی و مجتمع آموزش عالی اسفراین توسط اعضای هیئت عالی جذب تائید شد.

همچنین اعضای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه پیام نور، مشترک پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و هوافضا، دانشگاه آزاد اسلامی همدان، گلستان، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه علوم پزشکی شاهد،دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم نیز توسط اعضای هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تأیید صلاحیت شدند.