۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۳۵۴۶
arasmus-plus

بخش خاورمیانه انجمن اراسموس پلاس اتحادیه اروپا، کارگاه مشترک فرصت‌های علمی، تحقیقاتی و آموزشی را برای اندیشه‌ورزان ایرانی را هفته آینده برگزار می‌کند.


به گزارش عطنا، در این کارگاه که صبح دوشنبه 17 آبان ماه سال جاری در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی صورت می‌گیرد، دکتر سارا بهنام، عضو دانشگاه پلی‌تکنیک میلان و معاون بخش خاورمیانه این انجمن به ارائه سخنرانی می‌پردازد.
«اراسموس پلاس» برنامه جدید بنیاد اراسموس موندس است. اراسموس موندس یکی از معتبرترین برنامه‌های اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا است.این برنامه با هدف بهبود کیفیت آموزش عالی در اروپا و تحکیم درک متقابل فرهنگی ایجاد شده است و جابه‌جایی افراد و همکاری میان مؤسسات اروپایی و غیر اروپایی را تشویق و حمایت می‌کند.
هدف آن ارتقاء فضای آموزشی اتحادیه اروپا در مقیاس جهانی، شرکت در توسعه پایدار آموزش عالی کشورهای ثالث و ارائه چشم انداز شغلی مطلوب تر به دانشجویان است. دانشجویان ایرانی ظرف چند سال اخیر، موفق شدند تا از این برنامه تحصیلی استفاده کنند.
میزبان این برنامه کشورهای آلمان، بلژیک ، هلند و سوئد هستند و دانشجویان ملزم به گذراندن دوره‌های تحصیلی خود در دو کشور از این چهار کشور هستند. به این شکل که دوره تحصیلی (که در این برنامه ۲ سال است) به دو بخش یک ساله تقسیم شده و دانشجویان ملزم به گذراندن سال اول در یک کشور(در یک گرایش خاص) و سال دوم در کشور دیگر ( و در گرایشی دیگر) هستند.
همچنین دانشجویان در انتخاب گرایش و کشور مقصد مختار بوده و بر حسب علاقه این انتخاب صورت می‌گیرد، به این ترتیب، فرصتی برای آشنایی آنها با سبک‌های زندگی، فرهنگ‌ها و زبان‌های اروپایی ارایه شود. به هر دانشجو کمک بلاعوض ۲۱هزار تا ۴۲هزار یورو براساس مدت آموزش اختصاص می‌یابد. در سال ۲۰۰۶ دو ایرانی موفق به اخذ این بورسهای تحصیلی شدند.


arasmus-plus-2


گفتنی است عبارت«Erasmus Mundus» از اراسموس که برگرفته از زندگی دانشمند قرن 15 میلادی است و مدارج علمی خود را در مدارس کشورهای مختلف کسب کرد و موندوس که بیانگر جهانی بودن این پروژه علمی است، شکل گرفت. تاریخچه این برنامه، به سال 1987 بر می‌گردد. زمانی که اتحادیه اروپا برنامه‌ای را تدوین کرد که در آن می‌بایستی دانشگاه‌های اروپایی با اعطای بورس‌های تحصیلی، نیروی انسانی جوان از کشورهای غیر اروپایی جذب کنند. دانشگاه‌های اروپایی همواره نگاه خاصی به تنوع فرهنگی و ملیتی در محیط آموزشی خود دارند و به همین دلیل، بعضاً بورسیه‌های تحصیلی گسترده و گوناگونی را به کشورهای مختلف جهان، ازجمله کشورهای آسیایی و کشورهای فقیر آفریقایی اعطا می‌کند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار