۰۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲
mosko-entesharat-allame-2
دانشگاه علامه طباطبائی طی فرایندی تعدادی کتاب تخصصی در زمینه علوم انسانی و اجتماعی به زبان فارسی را به دانشگاه زبانشناسی مسکو اهدا کرد.

به گزارش عطنا، مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در راستای ترویج فرهنگ و زبان فارسی و نیز شناساندن تولیدات علمی خود در حوزه علوم انسانی و اجتماعی تعداد 58 عنوان کتاب را به دانشگاه زبان شناسی مسکو ارسال کرد.

این کتاب‌ها که توسط هیئت اعزامی از دانشگاه به مسکو انتقال داده شدند، طی مراسمی با حضور مسئولان آن دانشگاه و اساتید ایرانی و روسی، به مرکز زبان و فرهنگ ایرانی آنجا تقدیم شد.

لازم به ذکر است، هماهنگی‌های لازم در این خصوص از طریق دکتر حسن ملکی، معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی و رایزن فرهنگی کشورمان در کشور روسیه و نیز مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه انجام شده است.

mosko-entesharat-allame-1