hamayesh-khanevade

نخستین همایش خانواده و دانشگاه، ششم آبان‌ماه جاری با حضور خانواده دانشجویان نو ورودی در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی از سوی معاونت فرهنگی برگزار می شود.

به گزارش عطنا، این همایش با هدف ایجاد فرصت مناسب جهت تعامل مفید و موثر خانواده‌های دانشجویان با دانشگاه، اجرا می‌شود. همچنین بسترسازی مناسب جهت برقراری ارتباط مستقیم بین خانواده‌ها و مسئولین دانشگاه، آگاهی از برنامه‌های فرهنگی دانشگاه و تشویق خانوداه‌های برای مشارکت مستمر، از دیگر اهداف این همایش است.

از محورهای این همایش می توان به مواردی از قبیل تعامل و ارتباط موثر خانواده و دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره به والدین و آشنا کردن خانواده‌ها با برخی مقررات آموزشی و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه، اشاره کرد. میزگرد مشاوره نیز بخشی از برنامه‌های این همایش خواهد بود.

پوستر این همایش را در اینجا ببینید. تیزر معرفی این همایش نیز در زیر قابل مشاهده است.