۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰

فارسی‌آموزان خارجی در قالب برنامه‌های فرهنگی هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی، سه‌شنبه ۲6 مرداد از سازمان جغرافیایی کشور و شهر کتاب بازدید کردند.

به گزارش عطنا، دانشجویان با حضور در سینمای سه بعدی سازمان جغرافیایی کشور به تماشای مستند حیات وحش نشستند. در بخش دیگری از این برنامه، فارسی‌آموزان به تماشای ستارگان، سیارات منظومه شمسی و صورت‌های فلکی در آسمان‌نمای تهران پرداختند. این برنامه با بازدید از نمایشگاه مرکزی شهرکتاب واقع در خیابان شریعتی به پایان رسید.

گفتنی است هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.

گزارش تصویری این بازدید را در عکس‌های زیر ببینید.