۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۶:۴۰

uni tabriz

هفتمین دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی برای دانشجویان دانشگاه‌های جمهوری آذربایجان و گرجستان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، محمدرضا پور محمدی رئیس دانشگاه تبریز در مراسم افتتاحیه دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی برای دانشجویان خارجی گفت: برگزاری چنین نشست‌هایی نقش تعیین کننده ای در توسعه و پیشرفت ارتباطات میان ملت‌ها و کشورها دارد.

وی افزود: برای توسعه و رشد همکاری‌های مشترک میان کشورها، دیپلماسی علمی بیش از سایر دیپلماسی‌ها کارساز خواهد بود و دانشگاه تبریز آماده توسعه هر گونه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی با سایر دانشگاه‌های جهان، منطقه و به ویژه با دانشگاه‌های کشورهای آذربایجان و گرجستان است.

رئیس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: وجود بیش از ۷۵۰ نفر هیئت علمی، ۲۵ هزار دانشجو، ۲۱ دانشکده، چندین دانشکده اقماری، ۱۰ قطب علمی و مراکز تحقیقاتی و ۲۰۰ مرکز آزمایشگاهی، دانشگاه تبریز را به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر و جامع کشور ایران تبدیل کرده است.