۰۲ تير ۱۳۹۵ ۱۳:۱۷

KARGAH-EZDEVAJ

کارگاه آموزشی «ازدواج موفق در پرتوی آموزه های قرآن» به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی در نمایشگاه قرآن برگزار می شود.

به گزارش عطنا و به نقل از ستاد خبری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به برگزاری کارگاه ازدواج موفق در پرتوی آموزه های قرآن اقدام کرده است.

این کارگاه آموزشی، روز چهارشنبه دوم تیرماه از ساعت ١٩ با حضور "کیومرث فرحبخش"، مدیر گروه و استاد دانشگاه علامه طباطبایی در سالن دانشگاهی نمایشگاه قرآن برگزار می شود.

لازم به ذکر است،این کارگاه که به صورت رایگان و با ارایه گواهی معتبر از دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود با ظرفیت محدود خواهد بود که علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و شرکت در کارگاه با حضور در غرفه دانشگاه، مشخصات خود و نام کارگاه را نیز به شماره ٠٩١١٨١٢٦٨٩٩ پیامک کنند.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار «به سوی فهم قرآن» از ٢٤ خرداد ماه تا ٨ تیر ماه مصادف با ٧ تا ٢٢ ماه مبارک رمضان به مدت ١٦ روز در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) از ساعت ١٨ الی ٢٣:٣٠ برگزار می شود.