zendan

به گزارش عطنا، پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه علامه طباطبائی نشست مساله ازدحام در زندان ها را به دبیری دکتر حسن غلامی برگزار می‌کند.

از اهداف برگزاری این نشست می‌توان به تببین ابعاد ازدحام جمعیت زندانیان در ایران، بررسی علل وقوع این پدیده و ابعاد مختلف آن، بررسی آثار فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و اقتصادی این موضوع و بررسی راهکارهای مدیریت این وضعیت و تلاش برای کاهش جمعیت کیفری زندانیان کشور می‌توان اشاره کرد.

دکتر اصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌های کل کشور، دکتر حسن علی موذن زادگان، مدیر گروه حقوق جزا و جرم شناسی، دکتر رحیم نوبهار، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر بهزاد رضوی فرد، معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دکتر حسین غلامی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست دیدگاه‌های خود را در این زمینه ارائه می‌کنند.

لازم به ذکر است این نشست روز یکشنبه9 خرداد ساعت10الی 13 در تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه برگزار می‌شود.

photo_2016-05-24_15-01-13