۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۰۵
9000000000000000000000

دکتر سلیمی در گفتگو با عطنا درباره تفاوت این دوره از جشنواره دانشجوی نمونه با دوره های قبل گفت: مهم ترین تفاوت این دوره نظم و ترتیب برگزاری مراسم بود.

رئیس دانشگاه علامه ادامه داد: به دلیل قرار گرفتن دانشگاه علامه در بین دانشگاه های سطح یک، سهمیه بیشتری برای  دانشجویان نمونه به دانشگاه علامه تعلق گرفته است.

وی افزود: دانشجویانی که در این دوره شرکت کردند از موقعیت و کیفیت بسیار بالایی برخوردار بودند.

دکتر سلیمی خاطر نشان کرد: این مراسم برای سایر دانشجویان و هم چنین دانشجویان نخبه انگیزه های گسترده ای ایجاد می کند و بیشتر از آن برای سایر دانشجویان انگیزه ایجاد می کند که بتوانند خود را به این سطح دانشجویان برسانند.

وی ادامه داد: در کنار آن برای استادان و مسئولین دانشگاه انگیزه ایجاد می کند چون با مشاهده به بار نشستن کارشان از طریق دانشجویان نمونه انگیزه بیشتری پیدا می کنند و می بینند که تلاش های آن ها به نتیجه نشسته است.

دکتر سلیمی در خصوص مزایا و امتیازات این دانشجویان گفت: به جز هدایایی که در این مراسم به آن ها داده شد اگر دانشجویی ایده ای یا تخصصی داشته باشد که در دانشگاه بتوان از آن استفاده کرد، تلاش می کنیم که از توان آن ها در دانشگاه استفاده کنیم.