AkhbarRasmi-WebFestival-1

در هشتمین جشنواره وب و موبایل ایران، کتابخانه دیجیتالی دانشگاه در گروه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور رتبه نخست وب سایت برتر از دیدگاه کاربران را از آن خود کرد.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه در این جشنواره که هر ساله با مشارکت سایت های فعال در حوزه وب و در گروه های مختلف برگزار می گردد، در میان سایت های فعال در تمامی حوزه های وب، یک سایت به عنوان سایت برتر سال معرفی می گردد. در رقابت امسال و بر اساس ارزیابی هیئت داوران، وب سایت ها در دو حوزه از دیدگاه داوران و از دیدگاه کاربران (رأی مردمی) مورد داوری قرار گرفتند. در گروه دانشگاه ها و موسسات آموزشی در بخش داوری وب سایت دانشگاه فردوسی مشهد و در بخش رأی مردمی، وب سایت کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبائی رتبه نخست را کسب نمود و این افتخار را برای دانشگاه رقم زد.
لازم به ذکر است هشتمین جشنواره وب و موبایل ایران با هدف رشد اکوسیستم موبایل و اپلیکیشن موبایل در 13 گروه اصلی و جشنواره وب در ۴ گروه اصلی برگزار شد. این جشنواره با اعلام برگزیدگان در تاریخ ۳ اسفند در کتابخانه ملی به کار خود پایان داد.