۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۱۶:۵۹
کد خبر: ۳۰۶۰۵۷

به گزارش عطنا، وحید رضائی‌تبار مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه طباطبائی، به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، در گفتگو با خبرنگار عطنا، به برگزاری دوره‌های تخصصی، عمومی و مهارت‌افزایی از سوی این مرکز اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه برنامه‌های دهه سرآمدی آموزش با محوریت آموزش هوشمند طراحی شده‌اند، آموزش هوشمند در صدر برنامه‌های این مرکز قرار دارد و ما این حوزه را به صورت خاص دنبال می‌کنیم. به طور مثال یکی از برنامه‌های هفته آموزش ما، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌افزایی هوش مصنوعی است که به صورت بوت‌کمپ برای استادان، دانشجویان و کارکنان در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه بوت کمپ تخصصی هوش مصنوعی مورد استقبال چشمگیر دانشجویان قرار گرفته است، افزود: مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه، برگزاری دوره‌های مرتبط با آموزش هوش مصنوعی را در طول سال ادامه خواهد داد.

رضائی‌تبار در ادامه به معرفی مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه طباطبائی پرداخت و گفت: دوره‌های آموزش‌های تخصصی آزاد مرتبط با سازمان‌های بیرونی، مدیران و افرادی هستند که در شرکت‌های بیرون کار می‌کنند و نیازمند دوره‌های مدیریتی هستند. MBA و DBA از جمله دوره‌هایی است که برای این افراد برگزار می‌شود و مبتنی بر نیاز نیروی کار است.

وی افزود: اساس دوره‌های مهارتی این مرکز نیز مبتنی بر نیاز‌های دانشجویان است. خوشبختانه تعداد دوره‌ها و دانشجویانی که از دانشگاه علامه طباطبائی و دیگر دانشگاه‌ها در دوره‌های مهارت‌افزایی شرکت می‌کنند، هر ساله رو به افزایش است. البته کار خیلی خوبی هم به تازگی آغاز کرده‌ایم و از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه به عنوان مدرس دوره‌های مهارتی مرکز استفاده می‌کنیم تا انگیزه‌ای هم برای خود دانشجو و هم دیگر دانشجویان باشد.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد: با توجه به روند توسعه‌ای هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و کار کردن با مسئله‌ای به نام علم داده، این مرکز بر روی آموزش چنین دوره‌هایی تمرکز کرده است و به صورت خیلی خاص دوره‌های مرتبط را با توجه به نیاز دانشجویان و نیازی که در بازار کار وجود دارد، طراحی و ارائه می‌کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه تمام فعالیت‌هایی که ما انجام می‌دهیم در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی است، گفت: امیدوارم دانشجویان بیش از پیش در دوره‌های مهارتی و استادان نیز بیشتر از گذشته در دوره‌های تخصصی مشارکت داشته باشند و به ما کمک کنند تا در جهت ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه قدم‌های موثر و سازنده‌ای برداریم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار