۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۲۳:۲۱
کد خبر: ۳۰۶۰۴۸

به گزارش عطنا، آیین آغازین نخستین «بوت‌کمپ تخصصی هوش مصنوعی در آموزش» به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، ظهر امروز (سوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) با استقبال دانشحویان، به همت دفتر مهارت‌افزایی دانشگاه علامه طباطبائی، در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی برگزار شد.

مرتضی طاهری، معاون آموزشی با بیان اینکه «بالندگی با آموزش هوشمند» شعار دهه سرآمدی آموزش است، افزود: برنامه‌های امسال معاونت آموزشی مانند همین بوت‌کمپ، در راستای حرکت به سمت آموزش هوشمند طراحی شده است. این رویداد فرصتی استثنایی برای دانشجویان است تا با دنیای جذاب و پرکاربرد هوش مصنوعی آشنا شوند.

وی با اشاره به مفهوم بالندگی و آموزش هوشمند، خاطرنشان کرد: هوش‌مصنوعی دامنه انتخاب‌ها را گسترده‌تر می‌کند. هوش مصنوعی دیگر یک مفهوم دور از ذهن نیست، بلکه ابزاری قدرتمند است که در حال تحول بخشیدن به حوزه‌های مختلف، از جمله علوم انسانی است. هوش مصنوعی می‌تواند به ما در درک بهتر جهان و حل مسائل پیچیده کمک کند.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: هدف از برگزاری این بوت کمپ، توانمندسازی شما دانشجویان برای ورود به این عرصه و بهره‌مندی از فرصت‌های بی‌شماری است که هوش مصنوعی پیش روی شما قرار می‌دهد. امیدوارم این دوره آموزشی، نقطه عطفی در مسیر تحصیلی و شغلی شما باشد.

حمیدرضا مقامی دبیرعلمی دوره و معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز ضمن خیرمقدم به دانشجویان و تبیین دوره هوش مصنوعی، بیان کرد: ظهور هوش مصنوعی سبب تحول در همه حوزه‌ها شده است. در این میان «دیپ سیک»، هوش‌مصنوعی است که با هزینه کمتر توانست جایگاه متفاوتی در دنیا پیدا کند و در زمان کوتاهی تحولی بزرگ بیافریند. این هوش مصنوعی توانست تا مشکلات را در کمترین زمان ممکن حل کند.

وی با تاکید بر ضرورت برگزاری دوره‌های هوش‌مصنوعی در آموزش و شناسایی چالش‌های آن در پژوهش، اظهار کرد: نکته مهم در استفاده از هوش‌مصنوعی این است که بدانیم تا چه زمانی مجاز هستیم برای طراحی پژوهش از هوش مصنوعی استفاده کنیم.

وحید رضائی تبار، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه طاطبائی نیز با اشاره به اهمیت برگزاری دوره‌های هوش‌مصنوعی، تاکید کرد: با تمرکز بیشتری در حوزه هوش مصنوعی کارگاه برگزار می‌کنیم و این دوره‌ها را با قدرت ادامه می‌دهیم.

مجید نیلی احمدآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدرس کارگاه با اشاره به انقلاب شناختی و پیامد‌های آن، اظهار کرد: بسیاری از کسب و کارها، با هوش مصنوعی متحول می‌شود؛ بنابراین یادگیری هوش مصنوعی، مبنای هوشمندی ما است.

گفتنی است این دوره آموزشی نخستین بوت‌کمپ تخصصی «هوش مصنوعی در آموزش» است که با هدف ارتقای مهارت‌های بین‌رشته‌ای دانشجویان و با بهره‌گیری از استادان برجسته، در کارگاه‌هایی با مدت زمان ۱۸۰ دقیقه برگزار می‌شود. حضور در این بوت‌کمپ برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی رایگان است. 

دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه otc.atu.ac.ir یا کانال مهارت‌افزایی دانشگاه به آدرس maharatatu@ مراجعه کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار