۲۱ مهر ۱۴۰۳ ۱۰:۰۸
کد خبر: ۳۰۵۶۷۲

عطنا - کتاب "جستجوی نامرئی و موتورهای جستجوی آنلاین: فراگیر بودن جستجو در زندگی روزمره" به تحلیل نقش حیاتی و نامرئی موتورهای جستجو در زندگی روزمره و تاثیر آن بر سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی می‌پردازد.

این کتاب نشان می‌دهد که موتورهای جستجو چگونه به زیرساخت‌های کلیدی شناخت در جامعه تبدیل شده‌اند و چه چالش‌هایی برای سواد رسانه‌ای به وجود آورده‌اند.

در کتاب مذکور همچنین، به بررسی تجربیات فرهنگی و اجتماعی ناشی از جستجو و نقد تجاری‌سازی اطلاعات توسط غول‌هایی مانند گوگل پرداخته می‌شود. این اثر با رویکردی میان‌رشته‌ای، بر مفاهیمی مثل "سانسور الگوریتمی" و تاثیر آن بر دسترسی به اطلاعات متنوع تأکید دارد و برای محققان علوم اطلاعات و مطالعات رسانه‌ای منبعی ضروری به‌شمار می‌آید.

کتاب مذکور توسط دکتر علی اصغر کیا، عضو هیات علمی و استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و علیرضا شواخی زواره، کارشناس ارشد مطالعات فرهنگی و رسانه به فارسی ترجمه شده و مشتمل بر هشت فصل است که در آنها موضوعاتی همچون دیدگاه های مختلف در مورد جستجوی اینترنتی، مواد جستجو، جستجوی در زندگی روزمره، جستجو و سواد رسانه ای و اطلاعاتی، تحقیق در مورد جستجو و جستجو به عنوان تحقیق مورد بررسی قرار گرفته اند. 

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار