۲۶ خرداد ۱۴۰۳ ۱۷:۱۳
کد خبر: ۳۰۵۵۱۴

عطنا- حزب الله لبنان پس از حمله به کریات شمونه در اسرائیل و به راه انداختن آتش سوزی گسترده، بار‌ها از سوی مقامات اسرائیلی تهدید شد. یکی ازاین تهدید‌ها، حمله به لبنان و نابود کردن کل آن بود که اسرائیل با پاسخ سختی که از سوی حزب الله لبنان گرفت، به جای خود نشست!

اسرائیل اگرچه با حمله به چهار فرمانده ارشدی که یکی از آن‌ها نزدیک به سردار سلیمانی بود، سعی کرد انتقام بگیرد، اما حزب الله همچنان آرام ننشست و سعی کرد با برافراشته کردن پرچم سرخ انتقام، به اسرائیل پیامی روشن بدهد.

پس از آن اسرائیل مجدد در اعلامیه ای دیگر بندر حیفا را تهدید کرد که بدنبال آن، حزب الله لبنان با حملات بی سابقه و گسترده راکتی، پاسخ سختی به اسرائیل داد. در این حمله انتقام جویانه، حزب الله لبنان حدود ۱۵۰ راکت شلیک کرد که همگان را به تعجب واداشت واین روند به گونه‌ای پیش رفت که عملا فکر حمله به لبنان را تا حدی از ذهن اسرائیلی‌ها بیرون کرد؛ این پاسخ های موشکی، با آتش سوزی در نقاطی از رژیم صهیونیستی همراه بود.

اما نکته مهم‌تر اینکه طبق اخبار محلی، چند روز پیش یک جنگنده اسرائیلی در آسمان مورد اصابت موشک قرار گرفت و حزب الله نیز در اعلان جدید و بازدارنده‌ی خود، از رهگیری و هدف قرار دادن جنگنده‌های اسرائیلی توسط سامانه سام رو نمایی کرد.

اگرچه حزب الله لبنان در پاسخ به حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی توانسته نقاط مختلفی از اسرائیل از جمله کریات شمونه را به آتش بکشد و رژیم صهیونیستی نیزهمچنان سعی در ترور افراد از جمله دو تن از فرماندهان حزب الله که سرنوشت یکی از آنها تاکنون نامعلوم است داشته، آنچه عجیب به نظر می رسد، استفاده رژیم صهیونیستی از ادوات نظامی سطح پایین است.

رژیم صهیونیستی که نشان می دهد توان نظامی زیادی به واسطه کمک های نظامی آمریکا دارد، با استفاده از سلاح های قرون وسطایی از جمله فلاخن و منجنیق مزارع لبنان را به آتش می‌کشد که این نکته قابل توجهی است. اگرچه نباید امکانات نظامی نیروی هوایی اسرائیل را دست کم گرفت‌، اما این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا ادوات نظامی پیشرفته اسرائیل، رو به اتمام است؟!

محمدحسین واحدی؛ دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار